La secció cinquena de l’Audiència de Barcelona iniciarà el proper 30 de setembre el judici per les presumptes irregularitats en la tramitació d’un hotel al costat del Palau de la Música, un procés que podria allargar-se fins al 5 de novembre. Millet i Montull afronten una petició fiscal de 10 anys i dos mesos de presó per aquest cas.

El cas de l’hotel del Palau de la Música serà el primer que porti a judici Fèlix Millet per la seva gestió al capdavant de la institució cultural. La investigació sobre l’espoli del Palau, impulsada pel Jutjat d’Instrucció número 30 de Barcelona, ha entrat en la recta final en espera que el magistrat la doni per tancada i enviï a judici els imputats.

Al judici també hi haurà l’antic tinent d’alcalde d’Urbanisme de l’Ajuntament Ramon Garcia-Bragado, i el llavors gerent de l’àrea, Ramon Massagué. La fiscalia els demana quatre anys de presó, i els acusa d’haver cedit a la influència de Millet i Montull en facilitar-los la tramitació urbanística necessària, tot i saber que l’operació beneficiava un particular. La fiscalia vol també que s’inhabiliti l’antiga cúpula d’Urbanisme durant 13 anys i mig i el pagament de 12.000 euros de multa per als exresponsables municipals.