Última gran mobilització veïnal per intentar salvar el Parc de Joan Miró. Després de la concentració a les portes del districte per evitar que aquesta zona verda de l’Eixample es converteixi en un centre d’operacions de les obres d’allargament de l’L8 dels FGC, aquest diumenge un miler de veïns han participat en una jornada festiva en defensa del Parc de Joan Miró i han apadrinat els 170 arbres que podrien desaparèixer.

Jornada festiva al parc de Joan Miró

La jornada festiva en defensa del Parc de Joan Miró ha començat a les 10 del matí amb dues curses populars, una infantil i una d’adults, i ha continuat amb una xocolatada. Després s’han fet sessions de ioga i taitxí, s’ha llegit un manifest i s’ha creat una cadena humana per salvar el que es considera un dels pulmons verds de l’Eixample.

Salvem parc Joan miro

L’Ajuntament de Barcelona estudia altres emplaçaments

La plataforma Salvem el Parc de Joan Miró va alertar fa unes setmanes que ja havia començat el compte enrere per trobar un altre punt neuràlgic per a les obres dels ferrocarrils. No obstant, l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya asseguren que continuen estudiant una “ubicació complementària”.