Una incidència ha deixat sense llum 581 veïns de diversos edificis de la plaça de Sant Pere, al barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera de Ciutat Vella. Segons informa la distribuïdora energètica e-distribución, el servei està interromput des de les 19.55 h d’aquest divendres, arran d’un incendi a una estació transformadora. La companyia elèctrica ha pogut restablir el servei en alguns punts del barri poc després de les 18 h d’aquest dissabte. Tot i això, bona part dels veïns continuen a les fosques. gairebé 40 hores després.

Segons una veïna del carrer de Sant Pere Més Alt, molts veïns han marxat a casa d’altres familiars perquè no hi poden fer vida al seu habitatge. A més, també destaca que una residència de gent gran s’hi ha vist afectada per la incidència i han hagut de traslladar alguns usuaris.

Comerços tancats pel tall d’electricitat

També un veí del barri indica a través de xarxes socials que l’avaria està afectant els comerços amb números imparells de la plaça de Sant Pere. La incidència també ha tingut afectacions per a locals del carrer de Sant Pere Mitjà i el de Méndez Núñez.

Alguns locals de restauració de la zona no han pogut obrir la persiana en el seu horari habitual i romanen tancats.