Aquí s’hi sumen algunes veus crítiques, com la de l’actual president de l’ACVOT, José Vargas, que rebutja el ressò mediàtic que ha tingut la reunió.

Pel que fa les acusacions de convertir la trobada en un “circ”, el que ha estat president de l’ACVOT durant 24 anys ha assegurat que ell mai no ha avisat a la premsa. Com a prova ha recordat que el maig passat va rebre la carta de presos d’ETA en què reconeixien el mal causat a les víctimes, i no va ser fins l’octubre quan els mitjans de comunicació en van tenir constància. Assegura que algú ho va filtrar, advertint que “podia haver convocat una roda de premsa, i no ho vaig fer.”

Manrique creu que el més important és que “les víctimes que tenen seny continuïn treballant per evitar més dolor i més víctimes.” Per això es mostra disposat a treballar per millorar futures trobades.

Rafael Caride, autor de l’atemptat d’Hipercor, va reiterar el seu penediment. Manrique descriu l’actitud del pres com “una persona trencada, que al llarg dels anys s’ha adonat del mal causat, però que en cap moment li va inspirar compassió.”