L’entitat sobiranista preveu que sigui una mobilització multitudinària. Els manifestants començaran a caminar a les 17.30 h des del monument de Colom, pel passeig de Colom i l’avinguda del Marquès de l’Argentera, fins al Parc de la Ciutadella. La capçalera es mourà pel carrer central, entre via Laietana i el pla de Palau.

Els parlaments seran a les 18 h, en un acte presentat per Clara Tena que consistirà en un homenatge a “la gent del carrer, voluntaris i treballadors que se l’han jugat per la república” i que també comptarà amb música dels Lexu’s. L’escenari se situarà al pla de Palau, on hi intervindran, entre d’altres, una persona que va defensar un col·legi l’1-O, un mecànic encausat, un treballador de l’ADIC i Jordi Pesarrodona, encausat per posar-se un nas de pallasso al costat d’un agent de la Guàrdia Civil.

Encara que la mobilització s’ha convocat per pressionar les formacions sobiranistes per formar govern, amb tota probabilitat estarà molt present la decisió del jutge Llarena del Tribunal Suprem de denegar el permís el permís a Jordi Sànchez —expresident de l’ANC— per anar al debat d’investidura

Ja hi ha 144 autocars confirmats que desencotxaran els participants a la mobilització entre les 15 h i les 16 h de la tarda prop del Mirador de Colom. Podran estacionar a l’avinguda litoral —des del carrer de Badajoz fins al Besòs— al carrer d’Almogàvers —entre el carrer de Sardenya i el de Marina— i al carrer de la Marina —entre Casp i Almogàvers—. Abans, però, poden haver-hi restriccions de trànsit a causa de la Marató de Barcelona, que es fa al matí.