L’Oasis of the Seas es preveu que arribi a Barcelona el 13 de setembre de 2014, procedent de Florida. Les característiques d’aquest transatlàntic són gegantines: té un pes de 225.282 tones, 360 metres d’eslora, 64 metres de mànega, 16 de coberta i una capacitat per un total de 2.394 tripulants i 6.360 passatgers, dels quals 5.400 poden tenir una ocupació doble.

També disposa de set zones d’oci amb temàtiques diferents. En destaca la piscina de salts acrobàtics més profunda en alta mar, anomenada Aquatheatre. També hi ha la zona Central Park, que és el primer parc ubicat dins un vaixell, amb més de 12.000 plantes naturals. A més, conté una tirolina, dues piscines per fer surf, uns cavallets de fira i diversos restaurants, a més d’acollir actuacions del musical ‘Hairspray’ de Broadway.

Royal Caribbean oferirà tres sortides des de Barcelona amb l’espectacular transatlàntic: dues rutes de cinc nits pel Mediterrani i una ruta de set nits fins a Rotterdam. Aquest tercer viatge servirà perquè es faci un manteniment rutinari del vaixell i el 14 d’octubre de 2014 es preveu que comenci un nou viatge en direcció al Carib.

Serà la primera vegada que un vaixell d’aquestes característiques visitarà Europa. De fet, només existeix l’Oasis of the Seas i el seu bessó, Allure of the Seas, propietat de la mateixa companyia.

Durant la seva estada pel Mediterrani es preveu que l’Oasis of the Seas també visiti les ciutats de Màlaga, el dia 11 i 25 de setembre, i Vigo, el 27 i el 18 d’octubre.