Al local, que està situat al número 34 del carrer del Roser, hi havia 1.200 llaunes de cervesa a les neveres i en bosses al magatzem per distribuir entre els llauners que havien estat denunciats feia dies. El dispositiu es va posar en marxa quan la policia es va adonar que en dies de concert els llauners entraven i sortien de l’establiment i posteriorment, les venien pels voltants. Les cerveses estaven congelades o malmeses preparades per a la venda.

La Guàrdia Urbana ha denunciat  el local per  “col·laboració amb els venedors ambulants no autoritzats”, “greu mancança en les condicions higièniques” i “venda d’aliments no aptes per al consum”. La policia municipal ja va entrar el febrer passat en aquest establiment per les mateixes raons i per tinença de substàncies estupefaents.

La intervenció s’engloba en la campanya de l’Operació Estiu que durarà fins al 30 de setembre, que té com a un dels seus objectius combatre la venda ambulant, especialment en zones on és més habitual, com a les platges o a la zona d’oci del Paral·lel.