Amb el nom d‘Eat Street “Dream Teams”, el mercat de menjar de carrer ha comptat, en aquesta ocasió, amb deu parades de menjar i begudes i amb equips de xefs que han ofert des d’ànec fumat a les cinc espècies xineses fins a entrepans de mandonguilles amb sípia i amb un toc extra mexicà. Tots a un preu econòmic de 5 euros.

La cita s’ha completat amb sessions de música a càrrec de discjòqueis i amb alguns barrils de cervesa punxats per convidar els assistents i celebrar el retorn a la Nau Bostik, a la Sagrera, on l’Eat Street s’havia instal·lat al gener amb la intenció de quedar-s’hi tot l’any.

També Xavier Basiana, impulsor de la Nau Bostik, ha celebrat la represa d’activitats assegurant que “hem lluitat molt per una nau que estava tancada i abandonada i si no l’omplim d’activitats no és sostenible, si no hi ha activitats el projecte es mor“.

Tot i que el projecte encara no disposa de bar, ja té un calendari carregat amb, entre d’altres, una fira internacional d’art urbà a finals d’octubre.