Enguany el radi de la Shopping Night Barcelona s’amplia i els comerços participen en el passeig de Gràcia des de la plaça de Catalunya fins als Jardinets i tots els carrers perpendiculars en aquests, des de Pau Claris fins a rambla de Catalunya (sense incloure’ls). Fins aquest dimarts hi ha una setenta d’establiments adherits a la Shopping Night, tot i que s’espera arribar al centenar.

L’horari de la Shopping Night Barcelona

Les botigues obriran fora del seu horari habitual des de les 20 h fins a la 1 de la matinada. L’organització de l’esdeveniment, Amperson Consulting, demana als participants que animin l’ambient de compres durant aquesta nit. Per això hi ha comerços que oferiran descomptes, promocions, regals i també activitats com música en directe.

El leimotiv d’aquesta edició són els “Contes de fades” i és per això que molts comerciants engalanaran les botigues amb  motius de contes fantàstics i de fades.

S’arriba a la tercera edició

La primera edició es va celebrar l’any 2010 i ja es va aconseguir una facturació de 400.000 euros i una important promoció internacional de l’esdeveniment. Ara fa tres anys les botigues van obrir fins a les 12 de la nit. A la segona edició, es va aconseguir la consolidació d’aquest esdeveniment prenadalenc.

Seguiment a través del web i les xarxes socials

A través del web www.theshoppingnight.com els usuaris podran seguir quasi en directe aquesta jornada nocturna de compres i també a través de l’aplicació TSNB 2012 per a smartphones. També es farà un seguiment a través de Twitter @TSNB2012 i Facebook.