Els membres de la plataforma Aturem Eurovegas han convocat durant tota la jornada diverses protestes: la primera a l’aeroport del Prat, després al Palau de Pedralbes i també a l’Hotel Arts, tots punts neuràlgics de la visita dels enviats de Sheldon Adelson a Barcelona.

Coincidint amb la compareixença del portaveu de la Generalitat, Francesc Homs, els opositors al macrocasino s’han manifestat al carrer de Còrsega, davant la seu de CiU, vigilats per un gran dispositiu policial. Els manifestants han cridat diverses consignes contra el projecte i han mostrat pancartes que alertaven dels perills que consideren que té una iniciativa d’aquest tipus per a Catalunya.

La convocatòria ha aplegat unes 300 persones, que han tallat el trànsit del carrer de Còrsega amb xiulades i una cassolada. Posteriorment, s’han desplaçat fins a l’avinguda Diagonal, on també han tallat el trànsit com a mesura de protesta. En declaracions als mitjans de comunicació, el membre de la plataforma Aturem Eurovegas Raúl Bastida ha afirmat que la instal·lació d’Eurovegas a Catalunya suposaria implantar un model basat en l’especulació financera i urbanística, que ha portat a la crisi actual. Bastida també ha defensat la preservació del Parc Agrari del Delta del Llobregat, on treballen 1.500 famílies i on, ha afirmat, es podria donar feina a 9.000 persones si s’apostés per l’agricultura ecològica.

Les protestes dels activistes durant els darrers mesos s’han fet sentir. De fet, el director de Las Vegas Sands, Mike Leven, ha reconegut que no són aliens a l’oposició d’una part de la ciutadana al projecte. És per això que els responsables del projecte han dit que intentaran “informar” la ciutadania de com serà Eurovegas.