El vent serà notícia a darrera hora d’aquest dimarts. Es tractarà de vent de garbí, del sud-oest, que bufarà amb especial energia a la façana costanera i als barris més alts de la ciutat. Els models meteorològics estimen cops màxims que al llarg de la nit i  matinada podran superar amb facilitat el 60 km/h a la nostra ciutat.  A banda del vent, també caldrà tenir present la pluja, que caurà de forma intermitent fins a primeres hores de dimecres. Les ventades afectaran la totalitat del territori català.

Nadal serà encara un dia molt insegur, amb vent, sobretot al matí, i amb nous ruixats que podran reaparèixer a partir de la tarda. Tot i la pluja i el vent, les temperatures no seran excessivament baixes. S’esperen valors màxims al migdia propers als 15ºC. Per Sant Esteve tornarem a veure el sol però, per contra, l’ambient es tornarà més hivernal.

És recomanable revisar balcons i terrasses, per tal d’evitar que hi hagi objectes que puguin caure a la via pública. També caldrà revisar els ornaments de Nadal en previsió que puguin despendre’s.

Protecció Civil demana precaució per la previsió de vent fort i mala mar.