Els Bombers de Barcelona es van desplaçar al lloc quan un veí va alertar-los que havia sentit una explosió als baixos del bloc on viu. A l’interior del pis incendiat, els Mossos d’Esquadra hi van trobar, entre altres coses, una gran quantitat de cocaïna i una premsa hidràulica.

A l’exterior, agents de la policia van veure un home que, en detectar la presència policial, intentava sense èxit marxar del lloc. En escorcollar-lo, els mossos van trobar-li unes claus que corresponien al domicili del costat del que havia explotat. I entre els objectes personals, l’home també duia diversos justificants de compra de material que es fa servir per tallar i manipular la cocaïna.

Per tot plegat, van sol·licitar una ordre judicial i l’endemà van fer una entrada als dos domicilis, tant el que s’havia incendiat com el del costat. Hi van trobar, entre d’altres, més de tres quilos de cocaïna, sis bàscules, dues premses, una pistola i diversos productes inflamables. De moment, la investigació continua oberta i no es descarta que es puguin produir més detencions.