Escriure presumptament com Bárcenas ja és possible. Aquest dissenyador gràfic ha creat una tipografia amb tot l'abecedari a partir dels manuscrits que han publicat els diaris els darrers dies i que s'atribueixen a l'extresorer del Partit Popular Luis Bárcenas. El creador explica que l'objectiu no és altre que posar una mica d'enginy a tota aquesta situació. MARC GARRIGA, dissenyador gràfic "No té cap finalitat comercial. No tinc cap interès que sigui descarregable ni que es comercialitzi, ni guanyar-m'hi la vida. És una il·lustració, és una creació." La tipografia s'anomena "corrupt script" i ha tingut un gran ressò a les xarxes socials.

El cas Bárcenas ha encès l’opinió pública aquesta setmana. L’estudi de disseny gràfic Identya ha posat la seva cullerada creativa a la presumpta trama de corrupció i de possible cobrament de sobresous per part d’alts dirigents del Partit Popular. La tipografia Corrupt Script s’ha dissenyat basant-se en els documents publicats pel diari ‘El País’ i que diversos estudis de grafologia van atribuir a Luis Bárcenas.

Els creadors de Corrupt Script asseguren que només volen posar una mica d’enginy als casos de corrupció que s’estan destapant últimament. Per això, aquesta tipografia no es pot descarregar ni comercialitzar.