La associació Somos Click  ha recreat emblemàtiques escenes de l’oest, de l’espai, un rescat de bombers i, fins i tot, un dels espais de la nova sèrie de moda ‘Juego de Tronos’.  Ja siguin peces originals de Playmobil o personalitzades pels muntadors dels diorames, tots els membres de l’associació han cedit el seus ninots perquè les famílies barcelonines puguin gaudir d’aquest món i dels petits detalls creats després de moltes hores de treball.

També s’han exposat col·leccions privades de Playmobil amb personatges tan coneguts com els de la saga de ‘La Guerra de les Galàxies’.

Aprofitant l’esdeveniment, nombroses botigues especialitzades tant de Barcelona com estrangeres han posat a la venda els seus productes perquè els assistents poguessin adquirir les peces que són tan difícils de trobar.

Els ninots de Playmobil o Famobil són joguines que, en molts casos, passen per diverses generacions i de les quals es pot gaudir en família, tot i que en ocasions són els pares qui reconeixen tenir-hi més entusiasme que els seus fills.