Hi ha més de 200 models diferents i tots són dissenys exclusius d'Innovias, que cada any es renoven. La diferència amb el vestit de núvia tradicional és que aquests van a més d'un casament, però sobretot, són molt més econòmics. La dona que aposta per un vestit de lloguer pot estalviar-se més de 2. 000 euros. LIDIA POLVILLO, encarregada d'Innovias Barcelona "El més econòmic són 325 euros, després n'hi ha un altre línia de 525 i l'altre més car és 725." El que no canvia és el procés de recerca del model perfecte. Es necessita temps i moltes entrades i sortides dels emprovadors. Per 400 euros pots llogar el vestit, les sabates, i fins i tot algun complement. El preu n'inclou els arranjaments i la neteja. Perquè tots són blancs, però acaben... LIDIA POLVILLO, encarregada d'Innovias Barcelona "Negres!, bruts!, és clar! són vestits que van pel terra, que porten una cua, la cua també va per terra, que si a més els hi agafa un dia de pluja, el terra encara està més brut..." Després de passar per la tintoreria, torna el blanc al vestit i, possiblement, un altre casament. En un mes tenen fins a 20 clientes noves que volen llogar un vestit.

La firma de vestits de núvia de lloguer Innovias va obrir botiga a Barcelona fa dos anys i mig, coincidint amb la crisi, i el negoci no només funciona si no que també ha anat guanyant més clientela. Entre les núvies que aposten per aquesta opció, hi ha moltes estrangeres, però cada vegada són més les dones d’aquí que també es casen amb un vestit de lloguer.

Un vestit nou pot costar entre 2.000 i 3.000 euros i els de lloguer tenen preus que en aquesta botiga van des dels 325 euros dels models més senzills fins als 725 dels més sofisticats. Hi ha més de 200 models diferents que es renoven cada any. També es poden llogar les sabates i tot tipus de complements.