La FAVB, que sempre ha donat suport al moviment FemRambla, ha emès un comunicat en què aplaudeix aquest moviment participatiu i diu que “és un exemple a seguir”. La Federació, a més, ha demanat a l’alcalde que escolti les demandes d’aquestes entitats i les tingui en compte a l’hora de remodelar el carrer més emblemàtic del barri. Segons Fem Rambla, el 23 de desembre ja van demanar una trobada amb Xavier Trias, però asseguren que de moment no han rebut cap resposta.

Dimarts passat es van tancar formalment les adhesions al procés participatiu de Fem Rambla, que van superar totes les expectatives. Més de 1.500 entitats donen suport a la iniciativa que recull les opinions dels veïns sobre la reforma de la rambla i també demana que l’Ajuntament no faci cap pas sense el consens necessari.

L’abril de 2013 els veïns de Poblenou van aconseguir aturar les obres de la rambla del Poblenou i van engegar després una consulta ciutadana. La reacció de l’Ajuntament va ser proposar a la plataforma unificar el procés participatiu, però s’hi van oposar perquè consideraven que no plantejava totes les prioritats que els veïns reclamaven.