La fundació i el consorci demanen, respectivament, 81 i 21 anys de presó per als exresponsables del Palau, però no acusen CDC de lucrar-se il·lícitament. Castro ha apuntat que potser el problema de Millet és que hagi “confessat massa” i ha afegit que “això algunes acusacions no ho perdonaran”.  També ha retret a la fundació que exigeixi a l’expresident del Palau els diners que suposadament van anar a parar al partit a través de suposades comissions il·legals de la constructora Ferrovial. Castro, a més, ha afirmat que “s’està demanant apedregar l’adúltera per part dels que tenen molt a amagar”.

L’advocat de Millet ha reconegut l’espoli però ha afirmat que el seu client va deixar el Palau millor del que el va trobar i ha denunciat el “linxament” públic i l'”arrest domiciliari” a què diu que ha estat sotmès Millet des que va esclatar el cas, una qüestió que també ha remarcat l’advocat de Jordi Montull, Jordi Pina, que ha assegurat que Montull també n’ha estat víctima.

En els seus informes finals, Pina ha defensat l’acord a què van arribar amb la fiscalia per rebaixar a 10 anys i 10 mesos de presó la petició inicial, de 27. Ha presentat el seu client com a “cooperador necessari” i no com a autor dels delictes en el mateix grau que ho va ser Millet.

Pel que fa a la defensa de Gemma Montull, el seu advocat ha afirmat que “no va ser autora ni coautora, si hagués estat cooperadora, hauria estat cooperadora babaua”. Considera que, com a màxim,  va ser-ne “encobridora”.

En el que han coincidit les tres defenses és a demanar els atenuants de confessió, reparació de dany i dilacions.