ALE SECK "No puede pasar una cosa y en dos o tres días que digan que ya está todo solucionado poniendo las manos encima de los otros. Esto no puede ser. No estamos aquí para pelear, ni para buscar problemas, estamos aquí para trabajar pero estamos descontentos con lo que han hecho. Así no se hacen las cosas. Tendrían que haber hablado primero con todos porque la asociación no es cosa de una ni de dos personas."

Critiquen en concret, que els representants de la coordinadora oferissin una roda de premsa conciliadora amb la comunitat gitana sense parlar amb ells. Per això aquest dissabte han decidit crear la nova associació. L’agrupació que vol promoure la solidaritat, lluitar contra el racisme i fomentar la integració del col·lectiu amb el poble català. Amb tot, la comunitat senegalesa ha volgut deixar clar que, en cap cas, no pretenen substituir la coordinadora.

Mentrestant els amics de la víctima continuen recaptant diners per a la família. En una setmana ja han aconseguit un total de 4.000 € gràcies a les donacions que han fet persones anònimes.