El pluviòmetre de BTV ha enregistrat 39 litres per metre quadrat des del dia 14. Des de llavors que ha plogut una mica cada dia i tot sembla indicar que els propers dies encara plourà més. Concretament el proper divendres i dissabte s’esperen nous ruixats que també afectaran la ciutat.

Les pluges de la setmana passada han deixat registres més significatius en altres punts de la ciutat. En destaquen els 71 litres per metre quadrat de l’Observatori Fabra; 53, a Pedralbes; 51, al Raval; 48, a Sant Gervasi;  47 ,a les Corts i 44, a l’Eixample. A més, d’aquests registres, els models meteorològics també preveuen que les pluges podran afectar alguns dies de l’última setmana de maig.

Pel que fa a temperatures, es preveuen diferents entrades d’aire fred que impediran l’ascens de temperatures màximes per sobre dels 20ºC, especialment durant el proper cap de setmana. Divendres vinent els termòmetres començaran a baixar i la roba d’abric serà necessària tan dissabte com diumenge, encara que sembla que el paraigua només el necessitarem dissabte.

No es preveu que ens afecti una entrada d’aire càlid fins ben entrat el mes de juny. Potser el 5 o 6 de juny, encara que queden molts dies i les previsions meteorològiques a tants dies vista encara s’han de confirmar.