El xef del restaurant d'aquest hotel ofereix per a tothom qui ho vulgui un taller de tapes. EDGAR SUAREZ, chef de l'Hotel Índigo Barcelona "Hem fet dos cursos, és el segon i hem omplert tots els espais i molt contents, a la gent li ha encantat." El Xavier ja és el segon any que participa a la setmana A Vista d'Hotel. XAVIER TRIADOR "L'any passat ja vam venir, no a aquest hotel, sinó a d'altres i trobem que és una iniciativa molt bona perquè els hotels els tenim com una cosa per als turistes on mai hi entrem i hi ha espais molt macos, com aquest hotel, que estan per descobrir." D'altres però, s'estrenen. NÚRIA VELA "Ho vaig descobrir per casualitat dijous al vespre perquè vaig veure un anunci i em vaig ficar a la pàgina web i vaig veure que hi havien activitats i ens va interessar aquesta de les tapes i una altra que vaig veure de màgia." En aquest altre hotel s'hi pot prendre un aperitiu amb la música d'un discjòquei. CARLOS FERNÁNDEZ i ANNA PLAZA "Es una buena idea para poder tomar algo en terrazas de hoteles y está muy bien. Además escuchar música y pasar el rato. Es una manera distinta de ocio." Aquestes són només dues de les més de 180 activitats que fins al vuit de juny han organitzat a les seves terrasses mig centenar d'hotels de la ciutat.

L’estiu de l’any 2011, el Gremi d’Hotels de Barcelona va posar en marxa aquesta activitat, que vol apropar els hotels als barcelonins. A part d’estrenar la nova carta del restaurant, hotels com Bagués o Granados 83 actualitzen també la carta de sucs i fan espectacles de cuina al vespre. Altres, com la terrassa del Claris, reuneix oferta cultural i gastronòmica amb actuacions musicals i visites al Museu Egipci.

Durant aquesta setmana, l’entrada als hotels serà gratuïta i tindran lloc més de 150 propostes des de tallers gastronòmics, tast de vins, música en directe, massatges i màgia, entre d’altres. Prop de 30.000 persones van prendre-hi part a les edicions anteriors i l’organització espera superar aquesta xifra aquest any.

A Vista d’Hotel també és una bona oportunitat per als amants de la fotografia, que podran participar en un concurs que premiarà les millors imatges de la setmana. Per participar-hi només cal pujar una fotografia a Instagram amb l’etiqueta #avistadhotel i la de la categoria en què es vulgui participar #terrassahotelbcn o #momentstorres.