Aquest migdia s’ha produït un incendi en un tercer pis del carrer de Buenaventura Muñoz, a tocar de Roger de Flor. Els habitants del pis hi eren, però no hi ha hagut ferits. Els Bombers de Barcelona han desallotjat bona part de l’edifici, sobretot les plantes superiors, abans d’apagar el foc. El pis ha quedat totalment destrossat i l’incendi ha afectat també els habitatges que té a sobre, perquè estan connectats a través d’un pati interior.

Els Bombers de Barcelona han rebut l’avís a les 15 h i hi han desplaçat cinc vehicles, que en pocs minuts han pogut apagar les flames. El foc s’estenia per un pati interior, però finalment només ha destrossat el pis on s’ha originat. Tots els veïns de la tercera planta i superiors han sortit de l’edifici. Hi han anat també ambulàncies, però no hi ha hagut ferits.

El número 9 del carrer de Buenaventura Muñoz, on hi ha hagut l’incendi, és un edifici molt gran, amb dues escales d’accés que han permès als habitants, quan una d’elles s’ha omplert de fum, baixar per l’altra. Després de ventilar l’edifici, els bombers han comprovat que l’estructura no n’havia quedat afectada i la majoria de veïns han pogut tornar a casa seva. Però les canonades de subministrament d’aigua i llum de les portes 1 i 3 de l’escala B han quedat inutilitzades. Els veïns d’aquests pisos, 47 en total, no han pogut tornar-hi encara i el Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) els ha ofert un allotjament temporal. Set persones l’han acceptat.