Fins a 23 dotacions dels Bombers de la Generalitat i de Barcelona han treballat en l’extinció de l’incendi, que a hores d’ara està estabilitzat i confinat dins de la nau industrial de l’empresa esmentada. No hi ha ferits perquè al local no hi havia ningú quan ha començat el foc, però els bombers han desallotjat per prevenció tres treballadors d’una empresa propera. Dins de la nau s’han produït algunes explosions, així que el perímetre de seguretat dins del qual no podien passar els veïns era d’uns 200 metres.


[Foto: @Ricken]

La nau incendiada és al número 40 del carrer de Joan Carles I de l’Hospitalet, que és el que passa per davant del recinte firal de la Gran Via. L’incendi, però, es troba una mica més avall de la porta principal, més a prop de la Zona Franca.

Els Bombers de la Generalitat s’han posat en contacte amb Adif i l’aeroport per assegurar-se que el fum no dificulta la visibilitat als pilots d’avions i dels maquinistes de tren, atès que tant el corredor ferroviari de la costa com Barcelona-el Prat queden dins del radi per on s’ha estès.