Tres vehicles i una retroexcavadora han cremat aquest dilluns al carrer del Migdia, al Viver de Plantes Tres Pins, a la muntanya de Montjuïc. Protecció Civil ha rebut 140 trucades per un avís d’incendi a Barcelona, que ha calcinat entre 50 i 100m2 de massa forestal.

Tres dotacions dels Bombers de Barcelona s’han desplaçat al lloc dels fets i a les vuit del vespre el foc s’ha donat per extingit. La columna de fum que ha deixat era visible des de diversos punts de la ciutat i també des de l’aeroport de Barcelona.

Segon incendi en un dia a la muntanya de Montjuïc

Aquest és el segon incendi que es declara a la muntanya de Montjuïc aquest dilluns. Al migdia, també s’han cremat 100 metres quadrats de matolls. Fins al lloc s’hi han desplaçat el Bombers de Barcelona, que ràpidament han extingit les flames.

Testimonis expliquen que els incendis han estat provocat

Testimonis que estaven al lloc dels fets han explicat a betevé que han vist una persona sospitosa molt a prop de la clariana on hi ha hagut l’incendi al migdia. “Estàvem prenent alguna cosa en una terrassa i hem vist un home amb una actitud força estranya, ha passat pel meu costat i dos minuts després ha marxat amb molta pressa”, apunten. Han estat aquests testimonis qui han enviat l’avís a la Guàrdia Urbana, i s’han prestat a declarar si cal més informació per una futura investigació.