Els Bombers de Barcelona han extingit un incendi que s’ha produït en un autocar de la companyia Moventis a la Gran Via cantonada amb Marina, al barri del Fort Pienc. És just davant de La Monumental. L’incendi ha provocat una gran columna de fum, fins al punt que l’Ajuntament de Barcelona ha demanat als veïns que mentre duressin les tasques d’extinció tanquessin finestres i es confinessin a casa seva. Així, no ha estat fins a tres quarts de tres de la tarda —una hora després de l’inici de les flames— que els Bombers han confirmat que el veïnat podia tornar a obrir finestres.

L’incident no ha provocat ferits, però sí que ha afectat el trànsit. Les línies d’autobús H12, V21, X1, 6 i 7, per exemple, han hagut de modificar el recorregut. Un cop apagat el foc, a dos quarts de sis de la tara una grua s¡ha endut el vehicle i els efectius de la neteja han treballat per tornar la normalitat en aquest punt.

La gran fumerada visible des de diferents punts de la ciutat ha alertat molts ciutadans, que se n’han fet ressò a través de les xarxes socials.

Segon incendi d’un autobús amb mateix recorregut en menys d’un mes

Es tracta del segon incendi d’un autobús de la mateixa companyia i del mateix tram que s’incendia en menys d’un mes. El passat 6 de maig, a Mataró, se’n va calcinar un que provenia des de Barcelona. El succés tampoc va causar ferits.

Altres incendis de vehicles

L’últim vehicle incendiat del qual s’ha fet ressò betevé va ser aquest dilluns, 27 de maig, quan un cotxe es va incendiar a la ronda del Litoral de Barcelona, a l’altura del quilòmetre 5 d’aquesta via, cap a la Zona Franca. Aleshores, però, la fumerada no va ser ni de bon tros tan gran.

També el 5 d’abril va cremar un cotxe dins el túnel de la ronda de Dalt a l’altura de la plaça de Borràs. Llavors tres persones van resultar ferides lleus. I dos mesos abans, el 24 de febrer, dos cotxes més van cremar a la mateixa ronda a l’altura de Vallcarca.