Guàrdia Urbana a la ronda del Litoral

Un vehicle ha patit un incendi a la ronda del Litoral de Barcelona. El succés s’ha produït pels volts de les 12 h a l’altura del quilòmetre 5 d’aquesta via, cap a la Zona Franca, tal com ha informat el cos de la Guàrdia Urbana. El cotxe ha acabat cremant per causes que, ara per ara, es desconeixen. Cap a dos quarts de dues, el vehicle ha estat retirat i el trànsit s’ha començat a normalitzar.

Altres vehicles incendiats a Barcelona

L’últim incendi de vehicles del qual s’ha fet ressò betevé va ser el passat 23 de maig, quan un accident múltiple va provocar un petit foc en un vehicle en un túnel de la ronda de Dalt. Dies abans, el 9 de maig, una quinzena de motos estacionades van cremar al carrer de Pasteur, a la frontera entre els barris de Can Baró i el Carmel.   

Per trobar un altre vehicle cremat en circulació cal recular fins al 5 d’abril, quan va cremar un cotxe dins el túnel de la ronda de Dalt a l’altura de la plaça de Borràs. Llavors, tres persones van resultar ferides lleus. També el 24 de febrer, dos cotxes més van cremar a la mateixa ronda a l’altura de Vallcarca.