Dos cotxes s’han cremat enmig de la ronda de Dalt de Barcelona aquest dissabte, pocs minuts abans de les 14 h. Ara per ara, no se saben les causes del foc, si bé tot apunta que ha estat arran d’un accident. Les flames dels dos vehicles han obligat a tallar aquesta via a l’altura de la sortida 6, a Vallcarca, a prop del Cosmocaixa, on hi ha hagut l’incendi.

Els Bombers de Barcelona han hagut de desplaçar-se ràpidament fins al lloc del foc per apagar-lo. Durant aquestes tasques, s’ha tallat la ronda de Dalt en sentit Besòs i els operaris també han hagut d’ocupar dos carrils de circulació del sentit Llobregat. L’incident ha causat 5 km de retencions en ambdós sentits.

incendi ronda dalt barcelona accident

Sense ferits per l’incendi a la ronda

Fonts municipals han confirmat a betevé que tot apunta que els dos cotxes haurien tingut un accident i, a causa del sinistre, s’han acabat incendiant. Després de les primeres tasques d’extinció dels bombers, s’ha deixat un carril obert en cada sentit. Les mateixes fonts asseguren que no hi ha persones ferides. Aproximadament una hora després, poc abans de les 15 h, la Guàrdia Urbana ha restablert la circulació.

Altres vehicles incendiats a Barcelona

L’últim incendi d’un vehicle del qual betevé s’ha fet ressò va ser l’11 de febrer, quan es va cremar un turisme al port de Barcelona mentre circulava. Abans, el 29 de gener, al carrer de la Mare Eterna, al Bon Pastor, un turisme es va incendiar sense provocar ferits i va causar una intensa columna de fum negra. Uns dies abans, el 4 de gener, un cotxe es va cremar a dins d’un túnel a la ronda del Litoral, a l’altura de pla de Palau, i va obligar a tallar la circulació més d’una hora.