incendi ronda dalt

L’incendi d’un vehicle dins un túnel de la ronda de Dalt ha provocat tres ferits lleus per inhalació de fums, que han hagut de ser traslladats pel SEM per ser atesos. Tot plegat ha complicat la circulació d’aquest divendres a la tarda a la ronda en sentit nus de la Trinitat, on s’han produït cues de més de tres quilòmetres. A X s’han publicat imatges de com la fumarada ha sorprès els conductors quan entraven al túnel.

L’incident ha estat dins el túnel a l’altura de la plaça de Borràs i ha obligat a tallar un carril de circulació fins que s’ha pogut apagar el foc i apartar el vehicle al voral. Al lloc dels fets s’hi han desplaçat set dotacions dels Bombers, encara que finalment només n’han hagut d’actuar tres.

El sinistre també ha causat afectacions a la superfície. A la plaça de Borràs s’han hagut de desviar els busos de la línia H2, una línia que ja ha patit la mateixa tarda desviacions a l’altura d’Horta per un altre incendi. En aquest cas, en un habitatge.

L’últim incendi d’un vehicle del qual betevé s’ha fet ressò va ser el 24 de febrer, quan dos cotxes van cremar a la ronda de Dalt, a l’altura de Vallcarca. Uns dies abans, el 29 de gener, al carrer de la Mare Eterna, al Bon Pastor, un turisme es va incendiar sense provocar ferits i va causar una intensa columna de fum negre. A principis de gener, el dia 4, un cotxe es va cremar a dins d’un túnel a la ronda del Litoral, a l’altura del pla de Palau, i va obligar a tallar la circulació més d’una hora.