Ensurt aquest dilluns al matí al carrer de la Indústria. Un autobús de la línia D50 s’ha incendiat a primera hora sense provocar ferits a l’altura del número 282. Els Bombers de Barcelona que hi han acudit han pogut apagar el foc en pocs minuts. Segons ha explicat a betevé Clara Blanchar, periodista d”El País’, el foc s’ha originat minuts abans de les 8 h i, en aquell moment, dins del vehicle hi havia sis passatgers. En adonar-se de l’incendi, el conductor ha aturat el bus i tots han pogut baixar sense problemes.

Alguns vianants i testimonis han compartit les imatges del bus cremat a les xarxes socials.

Segons fonts de l’Ajuntament de Barcelona, el foc ha començat al motor del vehicle, però s’ha pogut apagar al cap de poca estona.

El fum, visible des de diversos punts

Les flames s’han estès ràpidament i han generat un fum molt dens, que s’ha vist des de diversos punts de la ciutat. Per exemple, des del carrer de la Mare de Déu de Montserrat amb el carrer de Cartagena.

Afectacions de trànsit

L’incident ha obligat a desviar el trànsit i anul·lar la parada de bus situada al carrer de la Indústria amb Independència i ha afectat diverses línies: l’H8, 19, 47 i 117. Tot i això, un cop ha acabat la intervenció dels Bombers, s’han restablert els horaris de circulació dels autobusos.