L’incendi que ha afectat un edifici d’oficines del carrer d’Aragó aquest dimarts al matí ha deixat sense llum 200 abonats d’Endesa, als quals han tallat el subministrament elèctric des les 10 del matí. Segons fonts de la companyia, els Bombers de Barcelona els han demanat que desconnectessin la llum per precaució.

Entre els afectats, a més d’alguns veïns de l’entorn de l’edifici cremat, hi ha com a mínim quatre comerços: una carnisseria, dos bars i un basar. Els establiments estan situats als carrers de Nàpols i d’Aragó.

Segons han explicat a betevé alguns dels afectats, encara no els han dit quan podran tornar a tenir llum. Entenen la situació, però també expressen les dificultats que estan tenint per poder continuar treballant amb normalitat i per atendre els clients. Els talls, probablement, no s’acabaran fins que els Bombers acabin totes les tasques d’extinció i ventilació.

Diversos confinats i 320 persones evacuades

Com a conseqüència de l’incendi, diverses persones han estat confinades durant hores a l’interior de l’immoble. En total, s’han evacuat 320 afectats. Les últimes quatre persones, que havien quedat confinades a l’àtic i el sobreàtic, han estat evacuades a les 12 del migdia.

Quatre persones han resultat ferides lleus, dos dels quals han estat traslladats al CUAP de Gràcia i els altres dos a l’Hospital Dos de Maig. A més, el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) també ha atès sis persones més que han rebut l’alta in situ.