Un home ha mort aquest dimecres a la tarda després de ser reduït per agents dels Mossos d’Esquadra. Segons testimonis presencials, els treballadors d’un establiment de la plaça de Molina han alertat la policia de la presència d’un home d’uns 45 anys molt alterat que es comportava de manera agressiva amb els clients. Després de ser reduït per set agents, l’home ha patit una aturada respiratòria i ha estat traslladat al Clínic, on ha mort.

Fonts dels Mossos d’Esquadra han informat que a les 18.20 h han rebut la trucada del responsable d’un establiment de la plaça de Molina que els demanava ajuda. Ha explicat a BTV que un home d’uns 45 anys “molt alterat” ha començat a molestar els clients i a tombar taules i cadires.  La primera patrulla que ha arribat al local, amb dos agents, ha intentat reduir-lo però ha calgut la presència de cinc agents més per immobilitzar-lo.

Aleshores l’home ha patit una aturada cardiorespiratòria i diversos testimonis presencials han assegurat que s’han iniciat les maniobres de reanimació. Els mateixos testimonis parlen que l’ambulància del SEM ha arribat a les 18.45 h i ha acabat traslladant l’home a l’Hospital Clínic, on finalment ha mort. El cap dels Mossos d’Esquadra ha obert una investigació interna dels fets per conèixer com s’ha produït la detenció i la mort de l’home. L’encarregat del local ha explicat a BTV que no ha apreciat cops ni sang del detingut.

[Fotos: Carla Ameller]