Tapantoni va començar el maig passat amb l’objectiu de convidar els veïns de tota la ciutat a visitar Sant Antoni, atrets per les ofertes gastronòmiques dels establiments del barri. La iniciativa  es va repetir sis mesos després amb més establiments adherits. Segons la Fundació Barcelona Comerç, “l’objectiu segueix sent el mateix”, tot i que ara es pretén convertir la proposta en “permanent”, i fer que els dimecres “siguin el dia de les broquetes i les tapes de Sant Antoni”. De fet, els locals que participen a la iniciativa ofereixen les tapes de la promoció en els horaris habituals.

Una de les principals novetats és la posada en marxa del web de Tapantoni, amb versió per a mòbils i tauletes, que presenta de forma continuada el catàleg amb fotografies de les tapes que ofereix cada local. A més, els mateixos establiments comunicaran a través d’aquest web els canvis en les ofertes, de manera que el catàleg estigui sempre actualitzat.

Entre les propostes dels 35 locals adherits als Dimecres de Tapantoni, hi destaca la varietat, des de la senzilla llesca de pa amb truita de patata del Bracafè, fins a la barqueta de peix espasa fumat amb formatge fresc i salsa picant que proposa la Fleca Barot.

De fet, no totes les ofertes se centren en una tapa salada i cervesa o vi, sinó que hi ha establiments que proposen endolcir l’experiència de Tapantoni, com és el cas dels xurros amb xocolata del Forn d’en Pau, o l’orxata amb fartons de la Gelateria Sirvent.