El 10 de novembre, diversos testimonis van presenciar com, quan els nens estaven entrant a l’escola,  un home es feia tocaments a escassos metres. Uns fets que van posar en coneixement els agents del Servei d’Educació per a la Mobilitat Segura, que són els encarregats d’impartir consells als diferents col·legis de la ciutat.

El 14 de novembre els agents van poder observar com un individu, que coincidia amb la descripció que havien donat els testimonis, s’apropava a l’escola amb una actitud sospitosa. Es va quedar mirant dos alumnes menors d’edat, que estaven esperant entrar  a l’escola, i es va començar a fer tocaments. En aquell moment, els agents de la Guàrdia Urbana van procedir a detenir-lo per un presumpte delicte d’exhibicionisme davant de menors d’edat amb reiteració.

Dades de delictes d’exhibicionisme a la ciutat

Precisament, la Guàrdia Urbana ha donat a conèixer aquest dijous les dades d’exhibicionisme a la ciutat aquests últims tres anys. El 2014 es van conèixer fins a 20 casos, 15 dels quals van acabar amb detenció i imputació de delicte. El 2015 les xifres van baixar, fins als 16 casos, 15 dels quals amb detenció inclosa. Aquest any, fins a finals d’octubre, s’han arribat a detenir 16 persones per exhibicionisme, dels 18 casos que s’han posat en coneixement de la Guàrdia Urbana.