El públic ha descobert secrets de l'alta cuina com la funció de l'hidrògen líquid, que el cuiner Nando Jubany ha utilitzat per fer piruletes d'escuma de llimona. Rebut amb els honors de regentar el millor restaurant del món, Joan Roca ha fet unes postres inspirades en aquest gol de Leo Messi. Les ha emplatat en un recipient en forma de pilota i les ha amanit amb oli de gespa acabada de tallar. JOAN ROCA, cuiner "Cuina és cultura. Sempre ho ha sigut i ara cada vegada és més evident i ho serà, més evident. Però, a més a més, la cuina també pot ser solidaritat, i també pot ser, assumir riscos, ser atrevits i fer innovació." L'acte, que ha reunit els millors cuiners catalans, ha estat com un programa de cuina en directe. Tampoc no hi han faltat les actuacions musicals. Com aquesta de Xavi Lozano, que ha tocat un carretó de la compra. Tot plegat, amb una fita solidària. FERRAN ADRIÀ, cuiner "Recaptar diners per al Casal dels Infants, que és un projecte meravellós. I sobretot també demostrar que es poden fer coses enmig de la crisi." En total, s'han recollit 110.000 euros, sumant els donatius de l'entrada i les aportacions de les empreses col·laboradores.