lona anunci tramvia diagonal

El 7 de març començaran les obres per fer el tramvia per la Diagonal entre Glòries i Verdaguer i una gran lona en aquesta mateixa avinguda ja anuncia el projecte amb què el govern de Barcelona busca transformar la mobilitat a la zona. “El futur ja és present, connectem els tramvies”, aquest és el missatge que es pot llegir a la pancarta, acompanyat per una imatge digital de com serà l’avinguda Diagonal de Barcelona amb el nou tramvia.

La lona es troba ubicada a la cantonada amb el carrer de Pau Claris, davant de la bastida d’un bloc en obres de reforma. Ocupa tota la façana. Aquest punt es troba a quatre carrers de l’estació de Verdaguer, on finalitzarà la primera fase dels treballs per transformar la Diagonal i ampliar la connexió del tramvia. Fins aleshores, durant gairebé dos anys, hi haurà afectacions de mobilitat i carrers tallats per reformar l’avinguda, instal·lar les vies i construir les tres noves parades: Monumental, Sicília i Verdaguer.

Janet Sanz: “El tramvia, cada vegada més a prop”

La tinenta d’alcalde de Mobilitat i Urbanisme, Janet Sanz, ha compartit la fotografia de l’anunci quan falta una setmana per a l’inici de les obres. “La connexió del tramvia per la Diagonal, cada vegada més a prop“, ha dit en un tuit. Les previsions amb què treballa ara per ara el govern municipal és finalitzar la reforma fins a Verdaguer a finals del 2023 amb l’objectiu que, a principis del 2024, el tramvia ja pugui circular pel tram nou.