Avui l’aigua ha començat a vessar a l’altura dels números 186-188 i 190 del carrer de Felip II, just davant d’una oficina del BBVA. La fuita ha inundat durant una estona aquesta zona del barri del Congrés, on la companyia d’aigües ja treballava des de fa uns dies per reparar la xarxa subterrània. Segons han explicat alguns veïns la setmana passada una avaria de gas va acabar provocant una altra fuita d’aigua.

Els tècnics d’Aigües de Barcelona han acudit al lloc per reparar la nova fuita, junt amb la Guàrdia Urbana, que ha acordonat la zona. Poc després hi ha arribat també una unitat dels Bombers. Prop d’un centenar d’abonats han estat sense aigua a casa durant tot el matí mentre Aigües de Barcelona treballava en la reparació de la canonada. Poc després de les 14 h, la companyia ha pogut solucionar l’avaria i ha restablert el servei.

A la zona han acudit també els tècnics d’Endesa per comprovar que l’aigua no estigués afectant les conduccions elèctriques que travessen la zona. Preventivament, s’ha tallat el subministrament elèctric i 34 immobles s’han quedat sense subministrament elèctric. Avui la xarxa de Gas Natural no n’ha resultat afectada.