El carrer de Pamplona ha quedat ple d’aigua aquest dijous al matí per una fuita d’aigua. L’incident, que ha tingut lloc a les 8.45 h, també ha inundat el carrer de Pere IV, al barri de la Llacuna del Poblenou, que està just a la cantonada. Segons alguns testimonis, la fuita s’ha produït en rebentar-se una de les canonades. Agbar, que no ho confirma, assegura que encara s’estan analitzant les causes que poden haver-la provocat, i que ha afectat, segons la companyia, 44 veïns. Estava previst que la reparació finalitzés sobre les 17 h, però els operaris encara hi treballen i a les 21h encara no s’ha recuperat el subministrament.

Fins al lloc de la fuita s’hi han desplaçat agents de la Guàrdia Urbana i també efectius dels Bombers de Barcelona, que han bloquejat el carrer de Pamplona per impedir-hi l’accés. També s’hi han desplaçat operaris de la companyia d’aigües per reparar la incidència.

La zona es queda sense subministrament d’aigua

A banda, Agbar ha tallat el subministrament d’aigua a la zona a les vuit del matí per evitar que continués brollant, la qual cosa ha impedit que l’aigua arribés a llars de la zona, com els del carrer de Pallars, situat just al costat.

La fuita ha afectat la terrassa del bar Xiscar e Xantar que ha quedat plena d’aigua. A dins, a més, tampoc no tenen aigua, i el responsable de l’establiment dona la jornada per perduda. La fuita també ha afectat la vorera on es troba aquest establiment que ha quedat malmesa.