portes obertes universitats 2023
imatge: Ajuntament de Barcelona

Vols descobrir el centre que més t’interessa en les portes obertes a les universitats 2023? Si aquest any comences la universitat i encara no saps quin centre triar, en aquesta pàgina podràs consultar totes les dates de portes obertes a les universitats públiques, els horaris i com fer-hi la inscripció.

Portes obertes a les universitats 2023: què vols saber?

Portes obertes a la UB 2023

La Universitat de Barcelona (UB) encara no ha confirmat les dates per a les portes obertes aquest 2023. Tan bon punt es detallin els dies i els horaris, els podràs consultar en aquesta pàgina. Per assistir a les sessions presencials dels graus caldrà que t’hi inscriguis.

Portes obertes a la UAB 2023

Els futurs universitaris podran descobrir la Universitat Autònoma de Barcelona en les portes obertes del 8 i 9 de febrer. En total, hi haurà unes 400 xerrades per conèixer tota l’oferta informativa. El 2022 va haver-hi un total de 24.000 inscripcions, uns números rècord, segons el centre universitari. Els aforaments són limitats, per tant, millor inscriure-s’hi.

A banda, el 10 de febrer, s’obrirà el campus de la UAB de forma online.

Portes obertes a la UPC 2023

Les portes obertes a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) començaran el 15 de febrer i s’allargaran fins al 21 de juny, en funció del grau. Si estàs interessat a visitar aquest centre universitari, afanya’t a inscriure-t’hi. Les places són limitades.

Portes obertes a la UPF 2023

La Universitat Pompeu Fabra farà jornades de portes obertes a partir de l’1 de febrer. Els horaris i les dates per visitar el campus varien en funció del grau.