portes obertes universitats 2024
Imatge: Ajuntament de Barcelona

Vols descobrir el centre que més t’interessa en les portes obertes a les universitats 2024? Si aquest any comences la universitat i encara no saps quin centre triar, en aquesta pàgina pots consultar totes les dates de portes obertes a les universitats públiques, els horaris i com fer-hi la inscripció.

Portes obertes a les universitats 2024: què vols saber?

Portes obertes a la UB

La Universitat de Barcelona (UB) ha confirmat les dates per a les portes obertes aquest 2024. Es farà una jornada al febrer i una altra a l’abril, però cal consultar les dates específiques per a cada facultat.

Portes obertes a la UAB

Els futurs universitaris han pogut descobrir la Universitat Autònoma de Barcelona en les portes obertes del 7, 8 i 9 de febrer (aquest últim dia era en línia). Hi haurà unes centenars de xerrades per conèixer tota l’oferta informativa. Els aforaments eren limitats i la universitat recomanava inscriure’s aviat.

Les dates per graus.

Portes obertes a la UPC

Les portes obertes a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) van començar el 14 de febrer i s’allargaran fins al 26 de juny, en funció del grau. Si estàs interessat a visitar aquest centre universitari, afanya’t a inscriure-t’hi. Les places són limitades, si bé també tens l’opció de participar en les portes obertes virtuals que hi ha alguns dies.

Consulta les dates i els horaris per graus universitaris a la UPC.

Portes obertes a la UPF

La Universitat Pompeu Fabra va començar les jornades de portes obertes el 24 de febrer i es repetiran els dies 8 i 9 de març i 5, 6 i 27 d’abril. Els horaris i les dates per visitar el campus varien en funció del grau.

Consulta tota la informació per graus universitaris.