Durant la matinada d’aquest divendres s’ha produït una espectacular fuita d’aigua al carrer d’Iradier, a la confluència amb Immaculada, al barri de Sant Gervasi – Bonanova. L’incident ha provocat una cascada sobre la façana de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), que ha resultat especialment afectada. A més, la força amb que sortia l’aigua ha deixat un esvoranc al mig del carrer.

Els operaris ja treballen per reparar els danys al paviment de la calçada. No obstant, segons ha pogut saber betevé, fins dijous 21 de desembre no es reobrirà el trànsit per aquest carrer. TMB ha informat que el autobús que passa habitualment per Iradier en el seu trajecte, el V9, no reprendrà la seva ruta per aquest tram fins divendres.

Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat dotacions dels Bombers de Barcelona i també de la Guàrdia Urbana, que han tallat el carrer. A banda de la canonada que ha rebentat, els Bombers descarten més afectacions.

Foto: Bombers de Barcelona

Durant aquest divendres al matí s’ha retirat l’aigua que hi havia al carrer, que continua tallat al trànsit amb unes tanques.

La UIC obligada a anul·lar les classes

La UIC ha hagut d’anul·lar classes. Segons explica la universitat, de bon matí han avisat a professors i alumnes per dir-los que no es podien fer les classes per la quantitat d’aigua que hi havia entrat. Els pèrits estan avaluant els danys. A conseqüència de la força de l’aigua impactant contra l’edifici, s’han trencat diversos vidres. També s’ha hagut de tallar el subministrament elèctric de l’edifici per evitar incidències.

Pel que fa al subministrament, Aigües de Barcelona ha explicat a betevé que han atès la incidència ràpidament i que aquest divendres no hi ha cap problema amb el subministrament d’aigua a la zona.