La fotoperiodista de Nou Barris Lorena Sopena ha engegat una campanya a través del seu compte de Twitter per demanar ajuda per sortir d’Armènia, on es troba retinguda després de donar positiu de covid-19.

Sopena va viatjar a Armènia per cobrir-hi les eleccions i quan es disposava a tornar a Barcelona es va fer un test i va donar positiu. Assegura que després de passar tots els símptomes de la malaltia ara ja està recuperada, però els tests continuen sortint positius. Per això no la deixen sortir d’Armènia i li diuen que l’única solució és esperar a donar negatiu.

La fotoperiodista de Nou Barris explica que ja no es pot quedar més temps al país del Caucas: “No m’ho puc permetre i perdo feina a Barcelona“. Descriu la seva situació com a desesperant.

Qui ja s’ha posat en contacte amb Sopena és la conselleria d’Exteriors, que li demana un correu electrònic amb tots els detalls del seu cas.

La fotoperiodista barcelonina aprofita la situació per reivindicar que professionals com ella haurien d’haver estat prioritzats en el calendari de vacunes perquè des del primer dia “estem a primera línia jugant amb la salut”.