objectes robats

(ACN) Els Mossos d’Esquadra han localitzat a Barcelona un pis que es feia servir per guardar-hi objectes robats, principalment mòbils, ordinadors i càmeres fotogràfiques. En total hi havia 560 objectes, 170 dels quals els agents han pogut tornar als seus propietaris. La majoria procedien de furts, robatoris amb força a domicilis i robatoris amb violència i intimidació comesos arreu de tot el territori català. Per ara la policia ha detingut tres persones com a presumptes d’aquests delictes però la investigació continua oberta i no es descarten més arrestos.

Els fets es remunten al 2 de juliol, quan agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell van detenir tres persones com a presumptes autors de vuit robatoris amb força a interior de domicili i es van fer entrades judicials als seus domicilis de Vilafranca del Penedès i Barcelona. En aquests habitatges es va localitzar una gran quantitat d’objectes de valor. Els detinguts van passar a disposició judicial i el Jutjat d’Instrucció número quatre de Tarragona, que va decretar el seu ingrés a presó.

Posteriorment els investigadors van continuar fent gestions per localitzar els legítims propietaris dels objectes recuperats. Cosa que va permetre resoldre cinc nous robatoris amb força a interior de domicili a Barcelona, Mataró i Segur de Calafell.

objectes robats

Posteriorment, els agents van comprovar com aquests tres individus van anar cap a Barcelona després de cometre un robatori a Castelló. Allà van contactar amb un home a qui van donar un mocador ple de joies d’or i tres rellotges d’alta gamma. Això va posar en alerta als investigadors, ja que aquesta persona era presumptament un receptador dels objectes robats. El mateix dia, els investigadors van escorcollar un domicili de Barcelona, on van localitzar 560 objectes de valor, principalment mòbils, ordinadors i càmeres fotogràfiques.