Els Mossos d’Esquadra investiguen una baralla al Pou de la Figuera, a Ciutat Vella, que aquest divendres ha deixat un home ferit per arma blanca. Els fets s’han produït cap a un quart de dues del migdia. Segons fonts policials, una patrulla que realitzava tasques de seguretat ciutadana a la zona ha sentit crits i s’hi han apropat.

En arribar-hi, però, les persones implicades en la baralla han fugit i els agents han vist que hi havia una persona ferida amb arma blanca. Els Mossos han activat al Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), que han traslladat el ferit a l’hospital. Fins ara no hi ha detinguts i la investigació continua oberta.

Altres apunyalaments a Barcelona 

L’últim apunyalament del qual betevé ha tingut coneixement a la ciutat va ser la nit de Reis a la via Júlia, on un home va morir després de resultar ferit per una arma blanca en una baralla amb altres persones.

Dies abans, el 22 de desembre, un home va ser apunyalat per l’esquena al carrer de Llançà quan sortia a llençar les escombraries, i el 19 de novembre un home va resultar ferit per arma blanca als Jardins de Rubió i Lluch.