apunyalament via Júlia

Un home ha mort la matinada d’aquest divendres a la via Júlia, al barri de Verdum (Nou Barris). Tal com ha avançat la periodista Anna Punsí i ha confirmat betevé, els fets s’han produït pels volts de les quatre de la matinada, i la víctima ha mort apunyalada amb una arma blanca arran d’una baralla amb altres persones. Els agressors han fugit.

Els Mossos d’Esquadra, concretament la Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Barcelona, ha obert una investigació per esclarir els fets i identificar l’autor de l’apunyalament. De moment, aquest divendres al migdia ja han detingut una persona que relacionen amb aquesta mort violenta.

Altres apunyalaments a Barcelona

L’últim apunyalament del qual betevé ha tingut coneixement a la ciutat va ser el 19 de novembre al Raval, on un home va resultar ferit als Jardins de Rubió i Lluch. Abans, el 30 d’octubre, hi va haver dos apunyalaments més: un de mortal al Paral·lel, davant de la discoteca Brisas, i un altre al carrer de Vic, a Gràcia, on una dona va ser ferida presumptament per la seva exparella