PERE MARTÍNEZ, cap de guàrdia de Bombers de Barcelona "La situació que es va prendre va ser de segellar una part del clavagueram i reconduir-lo per la part exterior i això ha portat com a conseqüència que que hagi pujat el nivell d'aigua d'alguna edificació i si plou gaire més arribarà un moment que no ho podrà absorbir la bomba que ara hi ha actualment." MAITE FANDOS, quarta tinenta d'alcalde "Avui no tornaran, aquesta nit continuaran allà a l'hotel, i demà s'acabarà de valorar perquè clar, com que plou, és difícil i preferim que continuïn avui a l'hotel [...]. Llavors demà tornarem a fer la valoració i cada dia anirem fent la valoració."

Aquesta nit, els operaris han acabat d’omplir l’esvoranc de formigó i, aquest diumenge, tècnics i bombers treballen per canalitzar l’aigua i garantir l’estabilitat del terreny. Si es confirma la solidesa de l’estructura les vuit famílies del bloc més proper al forat podrien tornar a casa aviat. De moment, no poden fer-ho perquè no tenen gas i encara s’han de fer més comprovacions del terreny.

La pluja, que va motivar la decisió de segellar l’esvoranc, està complicant el drenatge de la zona. La quantitat d’aigua caiguda ha fet pujar el nivell de les canalitzacions i ha inundat els baixos d’un dels edifics propers a l’esvoranc.