Diuen que serveix per protegir-nos i per tenir sort. És un dels amulets més venuts de la Fira Magic. Aquí 200 expositors mostren les últimes novetats de l'esoterisme, les ciències ocultes i la medicina natural. I entre les més curioses, aquesta. Una màquina que llegeix electrònicament la mà. NORBERT, creador de la mà electrònica "En la pantalla veo los datos de la mano. Apunto lo que veo y lo que he apuntado sale por escrito. Sale una página que explica el caràcter, amor, dinero, inteligencia y posibilidades del futuro." Tot i avenços com aquest, molta gent continua preferint la tradicional lectura de tarot. Aquest any ha tingut un especial èxit i és que molta gent vol saber quin futur els espera. SEBASTIÁN DARBÓ, director del Saló Magic Internacional. "Degut a la crisis, totes les consultes que hi ha hagut als tarotistes, als vidents han estat consultes de tipus econòmic. Anirà bé la meva feina? Em quedaré sense treball?" En l'àmbit de la medicina natural, una de les tècniques que està a l'alça és el Reiki. Teràpies com aquesta, basades en el so dels tambors, serveixen per combatre l'estrés. ESTHER PAREDES, alumna de reiki "El tambor es un instrumento ancestral que conecta muy bien con el corazón de las personas y con la madre tierra y es como recordar el latido del corazón de la madre cuando estábamos en su seno". La Fira Magic tanca les portes avui amb un balanç molt positiu. Durant tota la setmana han passat per aquí 50.000 persones. Us ho ha explicat des de la Fira de Barcelona, Verónica Rama.

Els més participatius han pogut triar entre tallers de cristalls, reiki o tarot. També hi havia la possibilitat de fer una regressió a vides passades o descobrir la popular llei de l’atracció, que consisteix a deixar de banda pensaments, comentaris i imatges negatives i abocar-se a un pensament positiu per atreure el millor.

A la Fira Màgic Internacional no hi ha faltat tota mena de productes en exposició i venda, ni fetilleres a qui consultar el futur. També hi ha hagut taules rodones dedicades a la ment, criatures fantàstiques o el vudú, un ritual màgic del pou dels desitjos, o el so de tam-tams xamànics.