L'esvoranc, de sis metres de llarg, ha aparegut de matinada a causa d'una fuita d'aigua a la travessera de Gràcia, entre els carrers de Marina i Sardenya. Es troba a la vorera del cantó muntanya, no pas a la calçada, però tot i això l'aigua i el fang han obligat a tallar el trànsit en aquest tram. Per reparar la fuita, s'ha hagut d'interrompre també el subministrament d'aigua en dos edificis a primera hora. Molts veïns, però, no s'havien ni assabentat de l'incident. "No en tinc ni idea. Avui m'he aixecat i m'he trobat això d'aquesta manera." "Quan m'he aixecat de dormir he vist que treballaven aquí, i res més. Ja ho arreglaran, no, suposo?" D'altres ho havien sentit a la ràdio però desconeixien que era davant de casa seva. "Me n'he assabentat per la ràdio, que hi havia una fuita d'aigua però no sabia que era davant de casa." Un esvoranc que, més enllà del soroll, ha generat poques molèsties. Un exemple n'és l'aigua que ha entrat en aquesta porteria... O la feina, de més, que han hagut de fer les treballadores de la llar d'infants. MARTA COMA-CROS, membre de l'equip directiu de l'Escola Bressol Municipal Heura "Només una mica l'entrada, que l'hem hagut d'escombrar, el soroll... Nosaltres estem bé, com sempre. No ens ha afectat." Bona part de la tasca dels operaris ha estat la de netejar el carrer per accelerar-ne l'obertura al trànsit. L'Institut Príncep de Girona, a tocar de l'esvoranc, no s'ha vist afectat.

L’esvoranc de sis metres de llarg ha aparegut a la vorera del costat muntanya de la travessera de Gràcia, al costat del mur de l’Institut Príncep de Girona. El carrer sencer s’ha tallat entre els carrers de Sardenya i Marina ja que, a causa de la incidència, la zona era plena de fang. També s’han inundat dos baixos situats al número 312 de la travessera de Gràcia.

La fuita d’aigua que ha originat l’esvoranc s’ha produït a les 4.30 h d’aquesta matinada. Agbar està investigant les causes de l’incident i, de moment, ha afirmat que es tracta d’una “avaria fortuïta”. A les 4.45 h un usuari a Twitter ha alertat d’un guèiser “de grans dimensions” a Sardenya amb Sant Antoni Maria Claret. Finalment, la Guàrdia Urbana n’ha corregit la ubicació a la travessera.

A primera hora del matí, veïns i treballadors de la zona s’han trobat amb la incidència i més retencions de l’habitual a causa de les restriccions. Jaime Rey, mecànic de l’aparcament MX, al número 316 de la travessera de Gràcia, ha explicat que no ha pogut accedir al carrer perquè estava tallat. “Tota la via està enfangada i ens han dit que primer netejaran i després repararan el forat”, ha assegurat.

Tot i haver talls puntuals en el subministrament d’aigua per efectuar la reparació, l’Institut Príncep de Girona ha confirmat que el recinte no s’ha vist afectat. Tampoc no preveuen problemes per accedir al centre educatiu malgrat que l’esvoranc ha aparegut just al costat del mur de l’escola.