Els Mossos d’Esquadra han detingut una persona que havia agredit un agent durant els enfrontaments a plaça de Sant Jaume. En un primer moment no va ser detingut sinó que ho va ser posteriorment a plaça de Catalunya quan els agents van intervenir en una baralla entre un grup de manifestants i manters. Allà els Mossos els van identificar i, com que aquesta persona es buscava pels fets de Sant Jaume, se’l va detenir per un delicte d’atemptat contra agents de l’autoritat. Es tracta d’un jove de 25 anys, veí de Cornellà de Llobregat que ja tenia antecedents per haver agredit un policia l’any 2016. 

Per altra banda, es té constància d’altres enfrontaments al llarg de la manifestació. Un taxista ha resultat ferit de poca gravetat aquest diumenge al migdia al carrer de Casp, a l’altura del passeig de Gràcia, quan una llauna ha impactat contra el vidre del seu cotxe durant la manifestació sota el lema “Tots som Catalunya”. Els fets han passat cap a tres quarts d’una del migdia, i el trencament del vidre del taxi ha provocat un tall a la cara del conductor, que  ha hagut de ser atès pel SEM. La Guàrdia Urbana ha obert diligències i ara els Mossos d’Esquadra obriran una investigació en cas que el taxista denunciï els fets.

Comissions Obreres també ha denunciat que una treballadora de Ferrocarrils de la Generalitatha estat agredida per alguns assistents

de la manifestació. I el diari ‘El Nacional’ també han denunciat una agressió a un periodista.

Els treballadors de TV3 han denunciat insults i empentes,

així com també que alguns manifestants els han llançat monedes, cigarrets encesos i escopinades. La furgoneta del mitjà també ha quedat tot ple d’adhesius, cartells i pintades a favor de la unitat d’Espanya.