Segons ha avançat Metrópoli Abierta i ha pogut confirmar betevé de fonts dels Mossos d’Esquadra, aquest dilluns al voltant de les 22 h es va produir un intent de robatori d’un caixer automàtic ubicat al Centre Comercial la Maquinista. A les imatges que s’han difós dels fets es veu com un grup de vigilants s’enfronten als presumptes lladres per evitar el robatori.

Fonts del sindicat de seguretat ADN han explicat a betevé que a la zona del pàrquing l’equip de seguretat va rebre una alarma perquè un grup de persones estava intentat emportar-se un caixer automàtic. Les mateixes fonts han explicat que els presumptes delinqüents van rebre als vigilants llançant-los un extintor. Els agents van respondre llançant-los trossos de pladur, ja que es tractava d’una zona en obres.

Des d’ADN Sindical asseguren que a l’enfrontament van intervenir cinc persones de seguretat, que van aconseguir evitar el robatori. També expliquen que el grup que va perpetrar l’atac eren almenys tres persones i el conductor del cotxe amb què van fugir. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per esclarir els fets.