TONI CASTEJÓN, portaveu del Sindicat de Mossos d'Esquadra CCOO "No es van tirar pilotes de goma, no perquè ho digui el senyor Puig, a mi em consta d'abans. Jo sabia abans que no es van tirar pilotes de goma. A partir d'aquí, en una manifestació vola de tot, pot passar de tot. Sí que ho hem vist en premsa ferida per un impacte d'ull. Sempre s'havia atacat la pilota de goma. Aquesta vegada no hi ha hagut pilotes de goma. No sabem què pot haver passat. Llançadores sí, està documentat."

El portaveu del Sindicat de Mossos d’Esquadra de Comissions Obreres, Toni Castejón, ha assegurat que en cap moment no es va utilitzar aquest material i, fins i tot, ho sabia abans que el conseller d’Interior ho anunciés. A més, ha afegit que durant les manifestacions “vola de tot i poden passar moltes coses”. Tot i això, han reconegut que es va utilitzar llançadores.

Sobre si es van produir càrregues policials al passeig de Gràcia amb el carrer de Casp, des del sindicat han respost que ha de ser el Departament d’Interior el que ha de donar aquesta informació a partir de les gravacions del dispositiu.