CARME CARRERA "Des de que fa un any l'empresa Securitas es va quedar el servei on jo estava, em van deixar a 80 hores al mes. Ara en comptes de 900 euros cobro 400. Tot i que és un pis del Patronat, que es paga un lloguer baix, no puc, amb 400 euros, pagar el lloguer, la llum, el gas, l'aigua i donar de menjar als meus tres fills"

El Patronat Municipal de l’Habitatge demana 200 euros pel lloguer d’un habitatge al número 14-16 del carrer d’Orpí, al barri de Vallbona. La veïna que hi viu amb els seus tres fills no pot assumir la mensualitat perquè li han reduït la jornada laboral i cobra un salari de 400 euros. Segons el Patronat, han acceptat oferir-li una pròrroga i ara els Serveis Socials de l’Ajuntament hauran de dictaminar si li otorguen algun tipus d’ajut.

Veïns de Vallbona i l’Associació 500×20 i la PAH s’han solidaritzat amb la família des de les 9 h, una hora abans de quan s’havia d’executar l’ordre de desnonament. Denuncien que sigui l’Administració local qui hagi engegat el procés de desnonament, i que emprengui processos com aquest contra ciutadans amb recursos econòmics limitats. Finalment ha arribat la notificació conforme el desnonament s’aturava.