ALBA SANJURJO, Stop Pujades al Transport Públic "Ens ha rebut l'alcalde en persona perquè hem dit que no teníem intenció de marxar fins que no vingués. S'ha disposat a negociar amb tots els col·lectius que vulguin ser-ne part i que vulguin demanar una reunió amb ell. I bé, això és una petita victòria perquè s'ha compromès amb nosaltres que vol negociar amb tothom que vulgui parlar amb ell."

Desenes de persones encapçalades pels “iaioflautes” han fet un acte de protesta a la plaça de Sant Jaume “en defensa dels drets dels ciutadans”. Els manifestants han fet desfilar un cuc gegant de colors davant l’Ajuntament per demanar l’aturada a les retallades sanitàries, a l’educació, que no es facin més desallotjaments i que s’aturin les pujades del transport públic.

Després d’entrar al consistori per tal d’entregar el manifest a l’alcalde, Xavier Trias, els activistes de totes tres entitats han reconegut que Trias està disposat a negociar cadascun dels punts. Posteriorment, la cercavila reivindicativa s’ha traslladat de plaça de Sant Jaume fins a la plaça de Catalunya per fer-hi una assemblea.